Menza TU v Liberci - RC2

Jídelníček menzy Harcov na středu 23.4.2014

Obědy

  •   
    •  
    • Polévka : Zeleninový vývar s těstovinou
  • 1
    • 1 porce
    • 100g Hov., křenová omáčka, h. k.
  • 2
    • 1 porce
    • Kuřecí stehna na paprice, těstoviny
  • 3
    • 13 porcí
    • Zeleninové rizoto, č. řepa
  • 4
    • 4 porce
    • Výběr : Naháč z vysočiny, jih. lepenice
  • 5
    • 4 porce
    • 70g Hov., křenová omáčka, h. k.
  • 6
    • 49 porcí
    • Bavorská sekaná, bram. salát BEZ POLÉVKY

Večeře78

  •   
    •  
    • Polévka : Frankfurtská
  • 1
    • 78 porcí
    • Vepř. na slanině, h. k.
  • 2
    • Vyprodáno
    • Pikatní dr. směs, bram. rosti

Minutky

  • 1
    • Polévka : Frankfurtská
  • 2
    • Drůbeží steak na grilu, zeleninová obloha
  • 3
    • Vepřové medailonky na pepři, zeleninová obloha
  • 4
    • Drůbeží nudličky s kukuřicí a smetanou, zeleninová obloha
  • 5
    • Smažený hermelín, tatarská omáčky, zeleninová obloha
  • 6
    • Smažené žampiony, tatarská omáčka, zeleninová obloha
  • 7
    • Smažené kalamari, tatarská omáčka, zeleninová obloha
  • 8
    • Gyros, tzatziky, zeleninová obloha

Chlazené

  • 1
    • Chlazená jednoporcová jídla
  
následující den